Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

C4 Gaming Lounge ApS

CVR-nr. 37466808

Adresse: Finderupvej 5, st., 8000 Aarhus C

Mailadresse: c4games@c4gaming.dk

 

Bestilling
Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage ordre-bekræftelse pr. email.
Modtager du ikke denne ordrebekræftelse, eller har du ændringer til ordren, skal du kontakt os hurtigst mulig pr. email. 

Betaling
De mulige betalingsformer på c4games er:

. Visa/Dankort
. Visa
. Visa Electron
. MasterCard
. MasterCard Debit
. Maestro
. MobilePay
Danske kort - Gebyrfrit.

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.
Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.
Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra c4games, og først når hele ordren er leveret til dig. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Priser
Alle vores priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter.
Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.

Levering
Vi sælger udelukkende spil og software, der leveres som download.
Du vil i forbindelse med gennemførelsen af dit køb modtage dine produktnøgler (også kaldet CD keys) via email. Denne eller disse produktnøgler skal derefter indtastes på de respektive digitale platforme (Steam, Origin, osv.) for at indløse dit spil.

Retur- & fortrydelsesret
Ved køb af en produktnøgle til et spil hos c4games, er der tale om levering af digitalt indhold, i henhold til Forbrugeraftalelovens §18 stk. 2 pkt. 13:
"levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret".
C4games leverer udelukkende digitalt indhold. Ved gennemførelse af købet, bliver du bedt om at acceptere at leveringen kan ske med det samme og fortrydelsesretten derfor mistes. C4games.dk kan således ikke yde nogen form for fortrydelses- eller returret, efter bestillingen er gennemført.

Reklamationsret
Skulle der mod forventning være problemer med din leveret vare, gælder købelovens mangelsregler og du har som forbruger reklamationsret i 24 måneder. 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Procedurer ved defekt af vare
Du kan reklamere ved at kontakte os på mailadressen: C4games@C4gaming.dk. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage yderligere instrukser.

Klageadgang
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på e-mail. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  


Behandling af personlige oplysninger
Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt. Vi videregiver dog din email-adresse til Trustpilot. Ud over denne undtagelse vil den dog kun blive benyttet til ordrehåndtering.

Kundedatabasen vil ikke kunne købes af reklamebureauer. Du vil kun modtage markedsføring fra c4games (nyhedsbreve o. lign.), hvis du specifikt tilvælger det.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, registrerer vi kun din email-adresse til brug i denne forbindelse. Til- og afmelding af nyhedsbrevet håndteres udelukkende af brugeren selv. Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet, men ønsker du ikke længere at modtage det, kan du afmelde det igen via afmeldingslinket i nyhedsbrevet.

Den data-ansvarlige på c4games er C4 Gaming Lounge ApS, Finderupvej 5, st. 8000 Aarhus C.

Hvilke oplysninger behandler vi om dig?
De personoplysninger, som c4games indsamler og behandler om dig i din egenskab af kunde, som gennemfører køb og bruger vores support-tjenester, er:

Fulde Navn (evt firmanavn og cvr)
Adresse
Telefonnummer og e-mail
Betalingsoplysninger (om der er brugt visa/MasterCard)
Kundenummer
IP-adresse og oplysninger om din brug af c4games's hjemmeside

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos C4 Gaming Lounge ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: C4games@C4gaming.dk


Ændring
C4games har ret til når som helst at ændre denne handelsbetingelse. C4games vil med et rimeligt varsel underrette dig om ændringer af handelsbetingelsen.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10-04-2020