Persondatapolitik

For at kunne få tilsendt de bestilte varer, må du opgive navn, postadresse og email-adresse til c4games.dk. Navn, adresse og email-adresse opbevares sammen med information om, hvilke(t) produkt(er) du har købt. Dette gøres for at opfylde mulige gældende garantivilkår.

Du har mulighed for at registrere dig som bruger på siden. Det eneste formål med dette er, at gøre det nemmere for dig at handle. Vælger du at indregistrere dig, opbevares dine data ikke krypteret; kun kodeordet bliver krypteret. c4games.dk gør dog opmærksom på, at transmissionen af dine persondata foregår via en krypteret forbindelse. Ønsker du ikke længere at være registreret som fast kunde, skal du blot give c4games.dk besked, og dine data vil blive slettet. c4games.dk opbevarer de registrerede oplysninger til de ikke længere har nogen relevans, dog maksimalt 5 år.

Som registreret bruger på c4games.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til c4games.dk via email: c4games@c4gaming.dk.

Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Kundedatabasen vil ikke kunne købes af reklamebureauer. Du vil kun modtage markedsføring fra c4games.dk (nyhedsbreve o. lign.), hvis du specifikt tilvælger det.

Ved registrering af personoplysninger, er det som minimum vores målsætning at følge lovgivningen på området, men vigtigere endnu; at have en netbutik vores kunder trygt kan bruge. Har du forslag til ændringer, modtager vi dem gerne.

For at registrere dig som kunde behøver vi følgende oplysninger:

Fornavn
Efternavn
Adresse
Postnummer og by
Telefonnummer
Email

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Den data-ansvarlige på c4games.dk er C4 Gaming Lounge ApS, Finderupvej 5, st. 8000 Aarhus C.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, registrerer vi kun din email-adresse til brug i denne forbindelse. Til- og afmelding af nyhedsbrevet håndteres udelukkende af brugeren selv. Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet, men ønsker du ikke længere at modtage det, kan du afmelde det igen via afmeldingslinket i nyhedsbrevet.